Kullanıcı | Mesaj |
02:47 22 Ağustos 2010
| Burak
| | |
| Misafir
| | |
|
|
02:48 – 22 Ağustos 2010 admin tarafından düzenlendi
Merhaba Ben Kanuni E101 almayı düşünüyorum.Ama Çevremdekiler hemen bozuluyor, motoru yanıyor aküsü bozuluyor… ws diyorlar.Sizce kanuni E 101 in özellikleri nasıl? Hızını arttırabilir miyiz? çabuk bozulur mu?yardımcı olursanız tşk…
|
|
02:49 22 Ağustos 2010
| kobra_89_2007
| | |
| Misafir
| | |
|
|
valla arkadaşım ben de senin gibi hangisini alsam diye düşünüyordum
araştırmalarım sonucu salcano viena elektirikli bisiklete karar verdim
ve alalı 15 gün oldu cok memlunun herkese tafsiye ederim
|
|
05:24 22 Ağustos 2010
| ulaş
| | |
| Misafir
| | |
|
|
kanuni e-bıke 101 alıyorum. 2 yıl akü dahili garantili.
genelde gideceğimiz yer 25 km 2 kişi binicez. fakat bizi götürüp getireceğinden şüpheliyim. toplam kilo 120. ayrıca yaşadığım şehir bol yokuşlu Balıkesir/BANDIRMA. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
05:26 22 Ağustos 2010
| admin
| | |
| Misafir
| | |
|
|
Merhaba Ulaş Bey,
Bizler elektrikli bisikleti yaklaşık dört aydır test ediyoruz. Edindiğimiz tecrübelere dayanarak sorunuza cevap verelim:
Kanuni E-Bike 101 modeli ile yapabileceğiniz maksimum mesafe 50-60 km’dir. Kaldı ki bu mesafe düz yolda ve tek kişi binildiğinde geçerlidir. Şayet iki kişi binilecekse elektrikli bisiklete bu mesafe daha da düşecektir. Çünkü ne kadar yük o kadar fazla enerji harcama demektir. Ayrıca günde 25 km gitmekten bahsediyorsunuz. Bu durumda en iyi ihtimalde bile iki günde bir şarj etmeniz gerekecek. Bu da akünün ömrünü kısa zamanda bitirecektir. Kaldı ki elektrikli bisikletler çok dik yokuşlarda tek kişi bile zorlanabiliyor. İki kişi dik yokuşlarda gitmekten bahsetmişsiniz. Bu durumda üzerinde 120kg ağırlık bulunan bir elektrikli bisikeltin dik yokuşları çıkması imkansız. Yani elektrikli bisiklet almanız sizin işinizi pek görür diyemeyiz. Onun yerine normal benzinli bir motor almanız en mantıklısı. Sitemizde bulunan diğer yazıları incelerseniz, sorunuzun yanıtını ayrıntılı olarak alabileceksiniz. Gerek yokuş olsun gerekse de maksimum gidilebilecek mesafe olsun ayrıntılı analiz yazılarımızı ve videolarımızı bulabilirsiniz sitemizde…
|
|
05:29 22 Ağustos 2010
| Burak
| | |
| Misafir
| | |
|
|
Merhaba ben Kanuni Ebike 101 almayı düşünüyorum da çevremdekiler çabuk bozuluyor, motoru yanıyor… vs diyor. sizce kanuni ebike 101 in özellikleri nasıl? Vede hızını arttırabilr miyiz? Peki almama değer mi, yani çabuk bozulur mu ? Tşk
|
|
11:25 02 Eylül 2010
| Serhat
| | |
| Misafir
| | |
|
|
Ben 5 ay önce Kanuni E101 aldım. Ve 5 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Akü kullanıma göre çok iyi. Ve yedek parça fiyatları çok ucuz… Sadece frenlere dikkat gerekiyor. Çünkü kısa sürede gevşeyebiliyor. Ama düzenli bakım yapıldığında ve özenle kullanıldığı sürece hiç bir sorun olmaz… Kanuni E101'i herkese tavsiye ederim
|
|