Arora AR 05Z 250 mi Arora AR 07Z 250 mi? | Modellere Yorumlar | Forum

Mesaj göndermek için Giriş yapmalısınız Giriş

Şifremi Unuttum?

Odaları Ara:

Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Joker karakter kullanımı:
*  herhangi bir karakter ile eşleşmeli    %  en az bir karakterle eşleşmeli

Arora AR 05Z 250 mi Arora AR 07Z 250 mi?

Etiket Yok
KullanıcıMesaj

22:23
30 Temmuz 2011

cihan932

Misafir

arkadaşlar öncelikle merhaba 2 senedir stmax zwd406 l var ve iyice eskidi artık dökülmeye başladı bende yenisini almaya karar verdim aroranın bu modelleri çok hoşuma gitti donanım ve motor gücü olarak iyiler 22 ah ve 60 v çok iyi benimki 48v dur azda olsa bayırlarda fark eder diye düşündüm arora 07z daha motor tipi var aynı cup tarzı ve bazı yerlerde 60 bastığını duydum diğer modelle aynı özellikleri var ama kullanan arkadaşlar en fazla 41 bastığını söylüyor aradaki 20 kmh gözle görülür bi fark ama 05z modelide daha fazla yol gidiyor 40 basıyor motorlar aynı motoran junoyla tipi aynı ama diğer motor daha hızlı ve daha güzel görünüşlü fakat daha az yol gidiyor kararsız kaldım biyandan görünüm ve hız var ama yol düşük diğer yandan görünüm fena değil hızda fena değil yolda uzun ama diğerinde hız var işte sizce hangisini almalıyım donanımlar aşagı yukarı aynı kararsız kaldım stmax zwd406lde ayaklarım yere tam basıyor 13 yaşındayım motoran juno kullandım ondada rahatım sürerken zorluk çekmiyorum 05z yi sürerken rahat olurum ve hızı 40 km uzun yol yapıyor ondan eminim ama diğeri daha hızlı görünüşü daha güzel ama 50 100 km yol yapıyor diğeri 80 170 km hangisini alssam ve 07z modeli cup motor gibi koltuğu ne kadar yüksek ayağım yere tam basarmı stmaxa tam basıyor buna basarmı admin ilgilenen arkadaşlar lütfen yardım edin kararsız kaldım uzun oldu ama lütfen yardım edin

18:25
01 Ağustos 2011

asdasd

Misafir

zwd 406 l iyi

19:02
05 Eylül 2011

xxxİZmirLiXXX

Misafir

19:09 – 05 Eylül 2011 xxxİZmirLiXXX tarafından düzenlendi

bende 05z modelini kullanıyorum çokta memnunum çok iyi bir motor 07z den  hız olarak biraz düşük olabilir çnkü her zaman lastikleri büyük olan hızlıdır ama ynede bununda digerine göre km si çok fazla o yzden öneririm yasına göre de bu daha iyi ve 2kişi yi de çok iyi tasır yokus performansı harikadır sarjı az iken bile ve birde zwd 406 hiç iyi bir motor deil hızı açık iken bile 05z modeline yetişemiyor hiçbir elektirikli bana yetişemedi suana kadar :D eger birde bu modeli düşnmez isen ekobis maxi modeli ne bak oda hoşuna gidecektir ve oda çok güçlü motordur.

22:00
21 Mayıs 2012

yusuf

Misafir

selam kardeş soruna bi soru ile karşılık verip seninkileri cevaplamaya çalışcam  STMAX ZWD 460L ile ilgili bi soru sen 13 yaşındasın öncelikle boyun ve kg ni öğrene bilirmiyim ben 40 kg yim 0 406l bende iken kaç km hız yapar çoçuk kilidi açık iken      

senin soruna gelince kardeş görünüş önemli deil nası olsa paslanıp gider  ağırlık hız mesafe ve rampa gücü arasında ortalama bişey al buda en ii si ekobis maxi fakat firması iflas etti onu tavsiye etmiyorum sen 406l den şaşma 

hız 45km  ağırlık 120kg ( taşıma kapasitesi ) gidiş yolu eğer sen tek binersen 100 km yi rahat görür (düz yolda ) 

Etiket Yok

Elektrikli Bisiklet Panosu Hakkında

Forum BaşlığıAfrica/Abidjan

En Çok Kaç Üye Bağlandı: 216

Kimler Burada:
2 Misafir

Konu Kullanıcısının Erişim Yetkileri:
1 Misafir

Pano Durumu:

Kategoriler:7
Odalar:29
Konular:173