Stmax 206L Beyin Yandı | Elektrikli Bisiklet Şikayetleri | Forum

Mesaj göndermek için Giriş yapmalısınız Giriş

Şifremi Unuttum?

Odaları Ara:

Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Joker karakter kullanımı:
*  herhangi bir karakter ile eşleşmeli    %  en az bir karakterle eşleşmeli

Stmax 206L Beyin Yandı

KullanıcıMesaj

13:03
24 Kasım 2010

muhsint

Misafir

Mrb

Stmax 206L Motorum var yeşildereden bucaya döndüm natodan dönerken motor tekledi tık tık seç çıkardı sonra kenera çektim baktım motora giden mavi yeşil sarı kablolar erimiş bir birine deymiş kısa devre yapmış .

Kabloların yanıklarını temizledim tekrar bağladım motor çalışmadı ibrede en sonda gösteriyor. Servise sordum %90 beyin yanmıştır oda garantiye girmez dediler motora kolay kolay bişey olmaz dediler ama toru gericeksin bakıcaz dediler. Bende kendim koltuğun altındaki beyini söktüm içini açtım içinde 3-5 parça yanmış değiştirdim taktım takr takmaz gene yandı tekrar söktüm taktığım parçalardan     1 yanmış 1-2 tanede başka parça yandı şimdi inat edip bunu benmi tamir etmeye çalışayım :)) yoksa bunların uygun tamir ettirebileceğimiz yer varmı veya beyinlerin fiyatları nedir Tşkler…

21:20
24 Ocak 2011

rıdvan

Misafir

250 TL miş

motor 350tl

Benimkinde de ayni arıza oldu, siz naptınız tamir edebildinizmi yoksa servisemi götürdünüz.

11:00
19 Ağustos 2011

zeki

Misafir

130 lira beyin motorun hızıda çogalır  büyük beyin oldugu için motorun gücünüde artırıyo 

11:36
18 Ağustos 2012

burak

Misafir

Kardeşim 130 tl lik beyin nerde satılıyo rica etsem link atabilirmisin yada bilgi verebilirmisin?

10:01
01 Eylül 2012

engin

Misafir

abi antalyada bendede 206 l var beyin yaktı botorcuya götürdüm 120 bağlayım beyinin orjinal sıfırını

Elektrikli Bisiklet Panosu Hakkında

Forum BaşlığıAfrica/Abidjan

En Çok Kaç Üye Bağlandı: 216

Kimler Burada:
1 Misafir

Konu Kullanıcısının Erişim Yetkileri:
1 Misafir

Pano Durumu:

Kategoriler:7
Odalar:29
Konular:173

Üyeler: