st max 406L gösterge ekran siyah plastiği hak. | Elektrikli Bisiklet Şikayetleri | Forum

Mesaj göndermek için Giriş yapmalısınız Giriş

Şifremi Unuttum?

Odaları Ara:

Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Joker karakter kullanımı:
*  herhangi bir karakter ile eşleşmeli    %  en az bir karakterle eşleşmeli

st max 406L gösterge ekran siyah plastiği hak.

Etiket Yok
KullanıcıMesaj

17:57
20 Temmuz 2011

selmangulec

Misafir

merhabalar ,

gösterge plastiğini kaplayan siyah parça acaba ne kadar bilgisi olan var mı? gaz yerine doğru bir yerde plasitğin içine biraz çöktüğünü gördüm içine doğru baktığımda vida yerine dek geldiği bu çökmenin , içinde beyaz bir çatlama gibi oradan ayrılacağını sezdim buı yüzden değiştirmek istiyorum…

birde motor ile giderken ön tekerden tak tak diye ses geldi. bayiyi aradım birşey sürtüyordur dedi bende bayiye gittiğimde basitçe tekeri döndürdü ve sorun yok belki balata sürtüyordur geçer dedi yolladı . ara sıra da olsa bu ses geliyor . bilya mı yada çamurluktan mı dedim onlardan değil demişti..

[Image Can Not Be Found]

linki : http://www.upload.gen.tr/resim…..1.JPG.html 

bu üstteki parçanın (siyah olan göstergeyi çevreleyen parçanın fiyatı ne kadara patlar bana birde renk tercihi var mı ? )

saygılar

selman

konya

02:13
22 Temmuz 2011

admin

Misafir

Selman Bey,

Parçanın fiyatı çok fazla tutmaz. Size en yakın ST-Max servisinden bu parçanın merkezden size gönderilmesini isteyebilirsiniz. Size en yakın servis için linke gidin: http://www.stmax.com.tr/servis…..sp?c=KONYA

Etiket Yok

Elektrikli Bisiklet Panosu Hakkında

Forum BaşlığıAfrica/Abidjan

En Çok Kaç Üye Bağlandı: 216

Kimler Burada:
1 Misafir

Konu Kullanıcısının Erişim Yetkileri:
1 Misafir

Pano Durumu:

Kategoriler:7
Odalar:29
Konular:173