Kullanıcı | Mesaj |
07:09 22 Ağustos 2010
| Aşkın
| | |
| Misafir
| | |
|
|
bende ST max var büyük akülü. 100KM gittiği söyleniyor satarken ancak navigasyonla ölçtüm maksimum 50km yol yapınca şarjı bitiyor. Böyle değince de satıcılar bu sürenin kiloya çıktığı rampaya rüzgara bağlı olarak değiştiğini söylüyor. İyi de kardeşim satarken 140kg ı taşır en az 80km gider diye satıyorlar. Büyük bir yalan. sonuçta bu bisikleti alan rampa da çıkacak yokuş da inecek düzde de gidece. kimsenin bu bisikleti sürekli rampada rüzgara karşı süreceğini sanmıyorum. Benim tek istediğim bunların batarya gurubunun ömrü bittiğinde aynı voltajlı daha kaliteli (mesele Lityum olabilir) daha yüksek kapasiteli olanlarını temin edebilmek. Bu bisikletlere uyumlu daha yüksek kapasiteli batarya gurupları piyasada var mı acaba? Varsa nereden temin edebiliriz? Bir de bu Akülerin geliş fiyatı nedir? bunları daha uygun alabileceğimiz bir merkez adresi var mıdır? piyasada bunların içeriğinden daha iyi batarya gurubu varsa ondan alalım bağlantılarını yapıp akü kutusuna monte edelim. daha uzun giden akümüz olsun.
|
|
07:10 22 Ağustos 2010
| Ali
| | |
| Misafir
| | |
|
|
st max 206e bisikletimin aküsü bitti yenisine 300 civarı para istediler bende bir taksi aküsü koymaya karar verdim 48 volt 20 amperlik bir bisiklet aküsü 100 km gidiyor ancak araç aküsü 12 volt çeşitli devreler ile gerilim yani volt değerini 48 e artırabiliyorsunuz bu sfer akım yani amper de o oranda düşüyor yani şöyle 12 volt 100 amperlik bir araç aküsü 80 100 lira civarı bir şey 12*4=48 volt iken 100/4=25 amper oluyor akım yani amper akünün kapasitesidir yani 48 volt 20 amperlik bir akü 100 km gidiyorsa 48 volt 25 amper 100 den fazla gider ve daha ekonomik olur ayrıca sulu akü olduğu için ömrü daha fazladır en yakın zamanda bu projemi hayata geçirip resimlerle nete vereceğim
|
|
22:32 04 Şubat 2011
| approachate
| | |
| Misafir
| | |
|
|
Sikayetimvar.com sitesine yazdığım "Şarjın bitmesi ve umursamazlık" konulu mesaja bu linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.elektriklibisiklet……rsamazlik/
(Sikayetimvar.com sitesinde henüz yayında değil)
|
|
12:37 02 Ağustos 2011
| cihan932
| | |
| Misafir
| | |
|
|
siz bu bisikleti ne sandınız ne kadar yük binerse ne kadar yokuş çıkılırsa hava durumuna göre değişir 50 kuruş maaliyetle en az 50 km yol gidiyosunuz sonrada nazlanıyosunuz bukadarda cahil olunmaz o 80 100 km yol ibaresi 70 kg ve düz yolda geçerli biraz mantık yürütün 50 km yola 50 krş ödüyosunuz daha ne olsun bukadar nankör olmayın
|
|
10:37 15 Kasım 2014
| ardanazor
| | |
| Member | Mesaj Sayısı: 4 | |
|
|
motorla haraket ederken hemen tam basma az basip oyle hizlaninca tam bas bende asya volt var oyle yapmayinca 30km oyle yapinca 50 km
|
|
01:40 26 Şubat 2017
| MOTORANKSK
| | izmir | |
| Member | Mesaj Sayısı: 6 | |
|
|
fabrika verileri uçudur dikkate almayı üstüne binen yük ve yokuşlar mesafeyi kısaltır.Lifepo4 aküler daha uzun yol gider ancak maliyeti motorun2-3 katına çıkar
|
|